R31 Residence

HU | DE | CZ | EN

H-9600 Sárvár, Rákóczi u. 31.

+36 30 9390 953

HU | DE | CZ | EN

Foglalás
Ajánlatkérés

Árkalkuláció & Online foglalás

R31 RESIDENCE HOTEL

A 2021 májusában nyitott új építésű R31 Residence Aparthotel komplexum két épületben összesen 34 szállásegységet, köztük kétszemélyes szobát, stúdióapartmanokat, külön hálószobás apartmanokat kínál a sárvári gyógy- és élményfürdő közelében. A szállásegységek modern stílusban a szürke és élénk sárga árnyalatok domináns kompozíciójában készültek. Tágas, világos terek uralják az apartmanokat. Rövid és hoszabb távú tartózkodásra is kiválóan alkalmasak.

Az apartmanokban minden igényt kielégítő jól felszerelt konyha és étkező található. A zuhanykabin minden esetben nagy méretű belépő kabin, amely akár a páros zuhanyzás lehetőségét is biztosítja. Belső udvaron minden szállásegység részére parkolóhely került kialakításra.

A szálláshely a város legismertebb attrakcióitól karnyújtásira 2-300 méter távolságra esik. A gyógy- és élményfürdő, a kalandpark, a Nádasdy-vár, Arborétum vagy a belváros is pár perces sétával elérhető.

Központi recepciónkon, mely a szemben lévő (Rákóczi u. 32.) Onyx****Luxury Aparthotel főépületében található lehetőség van akár félpanziós ellátás, de az Onyx Wellness szaunapark, fitnessz terem konferencia kapacitás vagy akár kerékpárkölcsönzés, mélygarázs használat elektromos töltő igénybevételére is.

Így biztosítva vendégeinknek magas kényelmi szolgáltatást, ellátást és modern életteret nagyfokú szabadsággal, zsúfoltságot elkerülő pihenési, kikapcsolódás lehetőséget.

 

Hírlevél &
ajánlatok