R31 Residence

HU | DE | CZ | EN

H-9600 Sárvár, Rákóczi u. 31.

+36 30 9390 953

HU | DE | CZ | EN

Foglalás
Ajánlatkérés

Árkalkuláció & Online foglalás

Szobák

Superior Standard kétlégterű Apartman

(erkély nélkül)
A szálláskomplexumban 2 exkluzív, teljesen felszerelt (nagyméretű TV, konyhai gépek, hűtőszekrény, klímaberendezés), modern Ízlésesen berendezett külön hálószobás apartman található. A 40-42 m2-es négyfős apartmanok mindegyike tágas amerikai konyhás nappaliból és belépő zuhanyfülkés fürdőszobából valamint ajtóval elválasztott hálószobából áll. A hálószobában és a nappaliban  két összetolt egyszemélyes ágy biztosítja a minőségi alvást.
Ez a kedvezőbb árfekvésű Apartman erkéllyel nem rendelkezik.


 

Superior kétlégterű Apartman

(erkéllyel)
A szálláskomplexumban 7 exkluzív, teljesen felszerelt (nagyméretű TV, konyhai gépek, hűtőszekrény, klímaberendezés), modern Ízlésesen berendezett külön hálószobás apartman található. A 40-42 m2-es négyfős apartmanok mindegyike amerikai konyhás nappaliból és tágas zuhanyzós fürdőszobából, hálószobából áll. A hálószobában 2x szimpla ágy (összetolható), a nappaliban kihúzható kanapé biztosítja az alvást.


 

Standard Stúdióapartman

(erkély nélkül)
A 3 darab erkéllyel nem rendelkező Stúdióapartman amerikai konyhás lakóterében található az étkezősarok és a 2x egyszemélyes ágy. A felszereltség része a mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, konyhai eszközök. Minden apartman saját tágas, zuhanyzós fürdőszobából áll. Az apartman mérete 27 m2. 

Stúdióapartman 

(erkéllyel)
A 9 darab Stúdióapartman amerikai konyhás lakóterében található az étkezősarok és a 2x egyszemélyes ágy. A felszereltség része a mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, konyhai eszközök. Minden apartman saját tágas, zuhanyzós fürdőszobából áll. Az apartman mérete 27 m2.
Az erkélyen kényelmes teraszbútorok bíztosítják a pihenés  lehetőségét.


 

Kétágyas Standard Szoba

(erkély nélkül)
A 6 darab egyedi belsőépítészeti megoldásokat tartalmazó szobakategóriánál vendégeinknek lehetősége van az ágyakat összetolt és különálló módon is kérni. A szobáink nem dohányzóak. A szobák mérete 18m2.
A szobák közül ezek a Standard kétágyas szobáink erkély nélküliek és méretükben is kisebbek, rövid tartózkodásra kifejezetten alkalmasak, akár üzleti úton, akár egyedül utazóként remek választás.


 

Kétágyas szoba

(erkéllyel)
Összesen 6 darab egyedi belsőépítészeti megoldásokat tartalmazó szobakategóriánál vendégeinknek lehetősége van az ágyakat összetolt és különálló módon is kérni.  A szobáink nem dohányzóak. A szobák mérete 18m2.
Az erkély és a kényelmes teraszbútorok nyújtják a kiterjesztett tér élményét.


 

Hírlevél &
ajánlatok